2016. január 5., kedd

Blog: Szexelek.hu

Valahol már korábban a facebook-on utaltam rá, hogy vannak oldalak, amik gyakorlatilag megközelítik a család bűntettét. A "szexelek.hu" belefér a kategóriába, mert amikor korábban találkoztam velük és önszorgalomból leellenőriztem pár adatlap hitelességét - az első három, ami szembejött - kiderült, hogy valószínűleg nem magyar hölgyek bújnak meg mögöttük, hanem valaki más. Hogy ezek rosszindulatú vagy unatkozó emberek, vagy csupán az oldal üzemeltetői, akik kamu adatlapok gyártásával kívánják növelni a férfi látogatók forgalmát, sőt, fizetésre ösztönözni őket, azt nem tudjuk meg soha.
Azért az oldal levédte magát, hiszen az adatlapok hitelességéért felelősséget természetesen nem vállal. Persze, ha ők az adatlapok készítői, egyértelmű, hogy nem érdekük azok ellenőrzése.

Gondoltam, eltelt egy év és ismét rájuk nézek.


Először is, ez "Magyarország legnagyobb szexportálja", hirdeti magát szerénység nélkül az oldal.
Lejjebb pedig megemlítik, hogy "Magyarország legdinamikusabban fejlődő portálja"!

Szóval, nem elég, hogy dinamikusan fejlődik, de már nincs is nagyon hova, hiszen jelenleg ez a legnagyobb az országban!
Ezt el kell hinnem, mert nem tudom, hogyan tudnék az oldal hitelességének a témában utána nézni, mivel a legtöbb társkereső oldal nem szexpartner kereső, viszont sok oldalon semmilyen adat nem található a regisztráltakról és belépett tagokról.

Szóval legyen, a szexelek.hu a legnagyobb.
Akkor ha már olyan nagy, kezdjük találomra ellenőrizni az adatlapokat, ami már korábban is bejött. Nem válogatok, menjünk sorban:

Az ellenőrzést megnehezíti, hogy csak a fotóra klikkeléssel lehet megnézni az adatlapot, viszont visszalépve a bedobott találatok frissülnek.

Évike41 - Nógrád:


Így néz ki egy adatlapra klikkelés, de mivel fényképes keresést fogok csinálni a google rendszerében, előtte sűrítenem kell a fotót, valahogy így:

Ez már bátran kereshetem a rendszerben.
Meg sem lepődöm, amikor:


Te is látod, mi történt?
Évike41 nagy valószínűséggel xHamster.com oldalán megtalálható mint Sally a MILF!
Nézzük is meg gyorsan:

Link a Milf-hez: Sally

Úgy látom, az oldal az eltelt egy évben sem változott egy fikarcnyit sem. Az első ellenőrzött adatéap egy hivatásos, külföldi pornós hölgyet rejt. Ha te, mint átlag felhasználó, regisztrációs díjat fizetsz az oldalnak, hogy megismerd az Évikét, aki Nógrád megyében lakik, biztos lehetsz benne, hogy vagy a.) a büdös életben nem randiztok b.) az ikertestvére külföldön dolgozik a szexiparban c.) valakivel találkozol majd, de nem a képen szereplő hölggyel.
Neked mi a tipped?

Ráérek, kutassunk még.

Orsolya28, Nógrád:
Orsolya lenne?
Vagy ez az Orsolya?
Nem, mert ez lesz az!

Barbika46, Fejér:
Barbika46 1
Barbika 46 2
Barbika46 3

Sorba mentem, nem szemezgettem. Ahogy a képekre klikkelve jöttek. Az első három fake, azaz kamu.
Még mindig úgy véled, hogy Magyarország legnagyobb szexpartnerkereső portálja hiteles szolgáltatást tud nyújtani neked?
Igen?
Akkor fizesd be az sms díjat te lúzer.

Ja és ha esetleg meg akarsz győzni, hogy valamelyik bombázóval volt szerencséd találkozni az oldalról, akkor a minimum, hogy alátámasztod egy közös fotóval, amin mosolyogtok. Ellenkező esetben nem tudlak komolyan venni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése