2018. május 29., kedd

blog: Kínai világuralom

Az alábbi blogbejegyzés egészséges paranoia alapján jött létre és semmilyen valóságalapja nincsen. De járj nyitott szemmel!

A napokban vásároltam néhány doboz instant, forró vizes levest. Teljesen véletlenül vettem észre, amit te is azonnal látni fogsz: a két leveses dobozon, apróságban, de eltér a fotó.


Észreveszed az apró különbséget?

Nem?

Ha jobban megnézed, a jobb oldali levesen sokkal hangsúlyosabb a tészta jelenléte a tányér levesben. Sosem gondoltad volna, hogy trükkökkel manipulálják a tasakos levest?
Itt megtörtént.

Egy kínai barátommal beszélgettem erről, aki nem szívesen állt kötélnek, de kedvel annyira, hogy segítsen fellebbenteni a fátylat egy világot körbeérő összeesküvésről, mindezt pusztán azért, mert tisztában volt vele, hogy szavaimnak senki nem hinne!

A kínai kormány elhatározta, hogy leigázza Európát.
Első lépés, hogy az élelmiszereink minőségét lerontja.

Ismered a tudományos és ismeretterjesztő műsorok azon adásait, amely azzal foglalkozik, hogy az kínai emberek akár száz évig is élnek. Ezzel bőven rávernek a világ összes többi népcsoportjára.

Egyszerű oka van:
A kínai emberek csak olyan táplálékot esznek meg - főleg halakat - amelyben speciális vitaminok találhatóak. Európába költözésük ezt roppant módon nehezíti meg, ezért alternatív megoldásokat találtak ki, mint például a kifejezetten kínai népek ízvilágát megidéző élelmiszerek.

Ezek elkészítésébe azonban egyes keleti élelmiszeripari trösztöknek van beleszólása, még akkor is, ha vannak termékek, amik elvileg (!) keleti segítség nélkül készülnek.

Ilyenek a tasakos ételek is, amelyek olcsóságuk miatt könnyen hozzáférhetőek az Európába költözött, szegényebb kínai és egyéb Ázsiai rétegeknek.

Azonban azzal, hogy ide költöznek, nem kívánnak asszimilálódni az Európai társadalommal. Ezért néhány olyan belső, kifejezetten őket érintő rendeletet hoztak, amihez fehér ember hozzá sem juthat. Ez viszont akkora összeesküvés, hogy ha valaki beszél róla, egyszerűen értetlenséggel és hitetlenséggel találkozik.

Te például elhinnéd, hogy a két leves csomagolása rejti a titkot?

Ha Ming Chow, kínai barátom egy átitalozott este után felfedte nekem a titkukat. (Rosszul bírják a röviditalt)

A két doboz közötti különbség, hogy az egyiken sokkal hangsúlyosabban van jelen a tészta a levesben. Ezt te is látod.
A kínaiak is. Ételek dobozain a hangsúlyosan tészta kerül azt jelenti, hogy idegen, azaz Guowai fogyasztásra szánt étel. Ebben olyan adalékokat találhatunk, amelyek fertőzik az Európai géneket, ezáltal különböző DNS elváltozásokat eszközölve, kialakítva betegségeket, függőségeket és allergiákat.
Ne mondd, hogy nem tűnt fel neked, hogy az ezredfordulóra mennyire hangsúlyosan van jelen étkezési kultúránkban az ételallergia!

Mindez sok éves keleti orvostudomány kutatási eredménye, amelyhez mi kultúrális alapon hozzá sem szagolunk.

Egy biztos:
- Ha kínai élelmiszert látsz a polcon és a csomagoláson elüt egymástól a kettő, akkor azt válaszd, amelyiket a kínai fogyasztó.

Tasakos leveseknél így az az ehető, amelyik több tésztát tartalmaz.

Európa megszállása így puszta biológiai harccá egyszerűsödött.

(A blogban olvasható feltevés természetes egy elborult agy szüleménye...)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése