2019. június 19., szerda

Blog: Az evolúció a ludas a zoofíliáért? +18

"Az evolúció során fejlődött úgy a kutyák szeme, hogy pillantásukkal le tudjanak venni minket a lábunkról."

Ezt én találtam ki, hanem egy magyar oldalon olvastam, ők pedig nyilván a brit tudósoktól szedték!

Viszont kicsit tovább is gondoltam:

A cikk szerint a kutyák mióta háziasítottuk őket, evolúciósan úgy fejlődtek tovább, hogy szemeikkel könnyebben legyenek képesek a falkavezértől - azaz a gazditól, értelemszerűen - koldulni. Gondolom, te is megfigyelted már, hogy egyes kutyafajtáknak a szeme és a szemöldöke, ha emberi archoz viszonyítjuk, kifejezetten képesek a szomorúság, sajnáltatás érzetét sugározni felénk.
Mutatom, mire gondolok:


Igen, szerintem te is látod! A szem körüli bőr gyűrődése megtévesztésig olyan, mintha egy esdeklő, szomorú szempárba veszne el tekintetünk.
Ez azonban egyfajta mimikri, amit a kutya arckifejezése pusztán "azért vesz fel", illetve "vetít vissza a nézőre", hogy kialakuljon egyfajta "anyai ösztön" kötődés és megszánd a kis kópét, hogy azután leemeld a tányérról az a jó kis drága kobe marhahús szeletet és hanyag mozdulattal odavesd "ebek harmincadjára", ahogy tartja a mondás.

wagyu steak, ami képes kiváltani egy kutyából a delejes tekintetet!
A kutya pedig megérzi, hogy ki "gyenge" és az asztalnál mindig attól kezd el koldulni.

Azonban én tovább megyek!
A kutya szuggesztív szemeinek köszönhető az is, hogy egyes emberek a beteges szexuális devianciának hódolnak, azaz fognak egy termoszt, bekenik vaz... elkalandoztam...
Egyes emberek állatokkal szexelnek!

Ne hördülj fel!
Nem olyan régen egy idős gazdát kaptak rajta, hogy malacával igyekezet kontextusba/kontaktusba kerülni, ám mivel az állattal nem létesített házasságot... fenét, szemkontaktust, így az affér végül kimerült egy pár napos mocskolódó média buzergálásban. (Miközben egy időben az újságos standokon hozzá lehetett férni egy olyan szex-magazinhoz, amelyben néha nők hancúroztak kutyákkal... (Volt egyszer egy pornószínésznőnk, Husika, akiről az terjedt el, hogy lóval szexelt, de én magam ezt a filmet nem láttam. Én azt láttam, amiben egy másik nő szexelt a lóval, Husikát meg felváltva bevágták, hogy fekete férfiakkal örömködik, de azért az mégsem ló... csak közel járt hozzá.)
És én azt mondom, ez nem a nők, vagy férfiak hibája, hiszen úgy fejlődtünk, hogy a kutya az ember legjobb barátja.

Nem ám a macska! Az egy öntörvényű dög! Gondolom, te sem sok rémmesét hallottál, amikor cica és ember estek egymásnak, hogy együtt áldozzanak Ámor oltárán. Talán az Egyiptomi mitológiában lenne rá példa, meg mintha Zeusz sem vetette volna meg, hogy állati bőrben hullassa magjait boldog-boldogtalanba, de az meg görög mitológia.

No de a kutya!
A kutya évezredek alatt úgy fejlődött ki, hogyha beszélni tudna, egészen biztos kidumálná az embert a gatyájából, hiszen annyira kötődik hozzá. Némelyik, amikor sokáig távol van a gazditól, úgy megzavarodik, hogy szinte bele akar bújni a gazdiba, mikor újra találkoznak!

Szóval, bármilyen hihetetlen, amikor egy-egy állat kutyával csinálja - illetve ember - valójában az azért van, mert a kutya mentális ereje sokkal magasabb szintű, mint az emberé.

Vagy te el tudod képzelni, hogy egészséges fiatal férfi vagy nő egy kutyussal akarna összegyűrni lepedőt? Dehogy, ez marhaság!
Valójában ez úgy van, hogy a filmes stáb fogja szegény hölgyet és beengedi egy szobába, ahol a kutya már várja az áldozatát!
Illatgyertya, meg szatén lepedő, rágcsa, ilyesmik.
A kutya figyelmesen néz a partner szemébe. Esdeklőn sugározza gondolatait: - Nézz a szomorú kutyaszemembe! Le kell forgatnunk ezt a filmet, mert nagyon sok jutifalatot akarok venni!
A nő természetesen ellenáll, ameddig tud, de te ellen tudnál állni?



Igen, ezzel próbál megbirkózni és ne csodálkozz, ha alul marad!
Ha egy férfi ilyen szemekkel tudna nézni egy nő szemébe, sokkal többen élnének szexualizálást. (Majdnem házas életet írtam, de az mocskosul maradi...)

A stáb pedig elég időt ad, hogy a kutya megtörje a nő ellenállását! Amikor megnyalja a kutyus a partner kezét - kézcsók - akkor már tudják, hogy kész, az evolúció megtörte a neveltetést és máris forog a kamera...

Szóval, hagyjuk már ezt a kedves kialakult képet az ember legjobb barátjáról. Mind igazi Casanova és a legrosszabb, hogy fertőznek is az agyhullámaikkal! Te meg azon töröd az agyad, hogy néhány vénasszony miért vesz ölebet? - Hát azért, mert a kutyák mentális ereje sokkal erősebb, szexuális étvágyuk pedig csillapíthatatlan!

Szóval, azoknak az embereknek, akiket a kutyusok már megtörtek, segítségre van szükségük. Komoly pszichológiai segítségre, hogy legyőzzék ezt az azonnal kialakuló függőséget.

Én meg közben ha bemegyek egy kávézóba és meghívnék egy ott ülő nőt egy italra, arra gondolok, hogy melyik rosszabb:
Ha kosarat ad, miközben animal pornó színésznő, ami azt jelenti, hogy még csak kutyába se vesz, vagy ha elfogadja az italt és utána szexel velem és közben szóvá teszi, hogy: - Ne haragudj, de ennél tegnap még Fifi is jobb volt a forgatáson!

Sose dőlj be a kutyaszemnek!


Ez a kutya egy kurvapecér!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése