2017. augusztus 11., péntek

Blog: Gondolatok egy betörés után

Ma betörtek - 2017.08.11. - a Nap utca 4.-be a második emeleten az idős bácsihoz, három jól fésült szarházi.
Természetesen a védtelen öreget sikerült kirabolni, nem nálam próbálkozott a három fiatalkorúnak tűnő senkiházi. Van felvétel is, jó minőségű, mert ezek vagy túl hülyék, vagy túl bátrak, hogy a folyosót szemmel tartó kamerát kijátsszák.
A felvétel megy a rendőrséghez.
Magam a betörésből, ami kb. egy órakor esett meg, semmit nem hallottam. Mondjuk a meleg miatt többször beájulok nap közben, néha csak 40-50 percre.
Z. jelezte is, hogy ne hagyjam nyitva a bejárati ajtót, ha elalszom, mert bejöhetnek és nem kéne, hogy eltűnjön hatalmas vagyonunk.
Nekünk olyan nincs, de idegen miért turkáljon már bele a holminkba?

Ti, három csavargó patkány.
A felvételt nem láttam és a kis öreget sem faggattam még ki, de feltételezem, mindhárman komoly humán erőforrásai vagytok országunknak.
Igazi, semmire való csürhe.
Akik azért kelnek fel reggel, hogy aznap is elbasszák más, jobb sorsa érdemes ember napját.
Igen, ti azért szaródtatok a világra, hogy bizonyítsátok, mennyire nem értek semmit.
Veletek csupán többen vagyunk a földgolyón.
Bízom benne, hogy egy nap a nagy humanisták, mikor végre rádöbbennek, hogy mennyire kilátástalan harcot vívnak a rendes emberek és a szarok, támogatni fogják, hogy titeket, semmire való tolvajokat, rablókat, erőszaktevőket, egy gombnyomással kiiktassuk a világból.

Egyszerűen feleslegesek vagytok.
Tényleg.
Egyetlen logikus érvet nem tudok felhozni, ha hideg fejjel gondolkodom, hogy miért kellene kesztyűs kézzel bánnunk olyanokkal, mint ti.
Egy gombnyomás és írmagotok se maradna.

Az lenne a szép jövő.
Vagy egy gép, amely a születendő magzatról megállapítaná, hogy fontos része, szükséges a társadalomnak, vagy ki lehet tenni a farkasoknak.
Maradunk éppen elegen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése