2017. július 29., szombat

Heti találmány: A kutyagyorsító - Dog Quicker

Miközben sétálok az utcán, figyelem az embereket. Ilyenkor jönnek a legremekebb találmány ötleteim...

Ismerd meg a Fuck GO után a legújabbat: A Dog Quicker-t!

A Dog Quicker egy forradalmian új segítség azoknak, akiknek minden perc számít!

Ön dolgozik, de szeretett kedvence egyértelműen nem. (Hiszen csak egy kutya!)
Önnek sietnie kellene, ám a család négylábú tagja ráérősen szaglászna?
Ezeken a problémákon segít ez a remek készség, amely jelentősen felgyorsíthatja a kutyus sétáltatásával töltött időt, azaz lecsökkenti!

Tudósaink hosszú perceken keresztül tesztelték a készüléket, hogy annak energialeadása ne károsíthassa apró vagy nagytestű kedvenceinket.

A Dog Quicker kíméletes használatra van kitalálva. A kutya nyakára illeszthető készülék alapjaiban nem sokban különbözik más pórázoktól, de a Dog Quickerben a póráz maga egy kinyújtható vezeték, amelynek kapcsoló gombja tökéletesen belesimul a tenyerünkbe.
A rajta található gomb megnyomásával apró elektrosokk éri a kutyust, aki - hiszen szinte már személyekről beszélünk, nem egyszerű állatokról - ezek után addigi tevékenységét abbahagyja és osztatlan figyelemmel kezdi szedni a lábait, méghozzá ösztönösen hazafelé, hogy az áram okozta sokktól minél távolabb, biztonságos környezetbe kerüljön!

Nézzünk egy gyakorlati példát erre:
Fifike rossz szokása, hogy miközben szaladgál körülöttünk, el-eltűnik és más kutyák - néha bizony fertőzött - ürülékét fogyasztja/fogyasztaná el. Ilyenkor más dolgunk nincs és a torkunkat sem kell megerőltetnünk, hogy rákiabáljunk. (Városi környezetben, hajnali sétáltatás közben egyébként sem ildomos ez a tevékenység.)
Egyszerűen megnyomjuk a gombot, Fifike szájából kifordul a "falat" és máris teper haza.
Szidnunk sem kell a kis ártatlant, hiszen tudjuk, mennyire szívén viseli egy kutya, ha a gazdája lehordja őt. Ellenben az elektromos sok ereje abban is megnyilvánul, hogy kutyánk megjegyzi, mit nem szabad, méghozzá igen gyorsan.

Nincs többé virágágyás taposás!
Nem fogadja el az ételt idegentől!
Nem fog naphosszat ugatni!
Ehhez nincs másra szükség, mint a Dog Quicker-re, amely több színben, méretben és formában is elérhető.

Kistestű kutyák esetén találunk elemes példányokat is, vékonyabb szíjjal, pórázzal.
Nagyobb kutyák esetében külön tápegységet, amellyel konnektorról is feltölthető a készség! (5 óra üzemidő!)
A forradalmi shaker technikának köszönhetően a póráz nem esik le intenzív sétáltatás közben sem!
Több hosszúságban kapható, 1 métertől (Ezt mondjuk nem ajánljuk rövidsége miatt...) 10 méteres változatig.
A különleges visszaható-gátlónak köszönhetően a készülék a gazdit semmilyen körülmények között nem rázza meg, a sokk nem ér vissza a kézig, még esőben, párás környezetben sem!

RENDELJE MEG MÉG MA!

A Dog Quicker egy kihagyhatatlan ajánlat!

Képzelje el, hogy a szomszéd macskája véletlenül az útjukba kerül. az ön kutyája gyors, de nem eléggé! Már ráugrana szegény cicára, ezzel is gátolva a szomszédok közötti feszültségmentes viszonyt, és ahelyett, hogy ön a viszonyukban gerjesztene feszültséget, ön egyetlen gombnyomással a pórázban teszi ezt meg és Bélus, az egyébként tündéri német juhász, azonnal meghátrál a spontán és ösztönös támadás elől.
Mert kutyáink, kis kedvenceink, életünk értelme, bizony sok mindent tesz ösztönből, melyek nagy részénél minden parancsszó hiábavaló.
Ilyenkor maradéktalanul jól teljesít a Dog Quicker!

PÉNZ-VISSZAFIZETÉSI GARANCIA!

Ha ön még ma megrendeli a Dog Quickert, akkor már holnap kiszállítjuk önnek és ajándékba adunk egy aromaterápiás gyertyacsomagot is, amely megnyugtatja a felajzott, elektromos sokkhatás alatt álló kutyánkat.
Csak írja le a kutya származását és diszpécserünk a tökéletes nyugtató csomagot küldi, mert nekünk fontos az ön kutyájának az egészsége!


A Dog Quicker számtalan módon megkönnyíti az ön életét!
Példa:
Ön sétáltatja a kutyusát, ám észreveszi, hogy közeledik önhöz az egyik szomszédja, aki udvarolni szokott önnek, ám nincs meg maguk között a kémia, ugyanakkor nem kívánja az illetőt megsérteni. Ilyenkor is jó szolgálatot tesz a Dog Quicker.
Egy gombnyomás és a kutya azonnal hazaindul, vonszolni kezdi magát, nyüszög, akár egy nyűgös gyerek.
Ilyenkor pedig a gazdinak minden oka megvan rá, hogy gyorsan elköszönjön a beszélgetőpartnerétől és irány haza!

Nincs több késés a munkából a négylábú miatt.
Leszaladunk, húzza az időt, beállítjuk a "pisike" fokozatot a sokoldalú Dog Quickeren, és kutyánk megárad, mint a Niagara.
(Fontos, hogy néha mellékhatásként az állat összefossa magát, ezért legyen nálunk a "Dog Quicker Splatty Stop"-ból, egy flakonnal, amely pár óra alatt elbontja a folyékony székletet. Kemény, nagydolog esetén pedig ott a cégünk által forgalmazott kutya-kaki-szatyi is.)

VEGYEN ÖN IS DOG QUICKERT!

Dog Quicker!
10 kutyatartóból legalább három ezt ajánlja!

(A másik hét valóban szereti az állatát...)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése