2018. március 4., vasárnap

Blog: Gyermekcsendesítő segédeszközök: A nyugi-lepel

A nyugi-lepel az Amerikai hadviselés és űrtechnika egyik hatásos leágazásából született csodálatos termék, amellyel családos szülőknek igyekszünk kedvezni.

Nem tudod elképzelni sem, mi lehet a "Nyugi-lepel"?

Ennek a plédnek a funkciója, hogy a gyermeket lenyugtassa, elaltassa, amíg ez a takaróforma eszköz a feje búbjára van húzva.
Eredetileg ez egy közös terméke az Amerikai hadsereg laborjának és a NASA technikusainak. Megtervezése rendkívül bonyolult, hosszú kutatómunka eredménye. Szükségességét mi sem mutatja jobban, minthogy 14ezer példányt értékesítettünk belőle az első héten.

Eredetileg az amerikai katonák használták vallatásnál a lepel egyik változatát. Arab terroristák vallatásánál kifejezetten jól jött ez a humánus megoldás, hiszen a nyugi-lepel hadászati változata, a mondd ki-pléd azért született meg, hogy minden fontos információt kihúzzanak a viselőjéből.

Nem kívánjuk megrendelőinket a technikai specifikációkkal és a technikai részletekkel fárasztani, de elég az, hogy a pléd viselői önként és néha dalolva osztottak meg szigorúan titkolt információkat a vallató tisztekkel.

A NASA változata a "Készség-prém"!
A "Készség-prém" egy olyan kezeslábas, amely krízis helyzetben lenyugtatja és olyan plusz agytevékenységgel növeli meg viselőjét, hogy az a legnehezebb helyzetekben is viszonylag gyorsan kiutat talál. Erre főleg azért van szükség, mert az űrben néha hihetetlen gyorsan kell kreatív megoldásokat kitalálni fellépő problémák megoldására.
Például valamilyen szivárgásra. az ember felveszi a "Készség-prémet" és sokkal jobban átlátja a helyzetet, szinte megvilágosodik.

Ennek a két anyagnak az ötvözete a gyerekek számára készült nyugi-lepel, amelynek használata rendkívül egyszerű.
Az izgága gyerek fejére ráterítjük a leplet, mint a kanári kalitkára a takarót, és a kisgyerek azonnal lecsillapodik, légzése lelassul, majd akár állva átmegy alfába...

A termék folyamatos tesztelés alatt áll, hogy önnek ne kelljen azon rágódnia, vajon mindent megtesz e a gyermekéért és az nem veszélyes e?

Habár a hadviselés és az űrkutatás pont két igen veszélyes szakma, örömmel tölti el a Child-S.C céget, hogy ezzel a termékkel hozzájárulhatnak a világ nyugodtabbá tételéhez!

Hívja diszpécsereinket az ország egész területén és adja le rendelését.

A nyugi-lepel csomagot kérheti a NoMove babarugdalózóval is!
A NoMove hasonló elven működő, a legfinomabb ruházati anyagokból összeállított, a kor divatját követő babaholmikból áll.

Rendelje már meg, ma!

Ha nagyobb méretben rendeli meg, akkor a speciális belső generátorral rendelkező, mikro érzékelőkkel ellátott holmi képes lenyugtatni akár a férjét vagy feleségét, vagy akivel épp együtt él. Baseball sapka formájú változatunkat a részegek lecsillapításához ajánljuk!

Hívja a következő számot: ***-***-*****

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése