2018. november 22., csütörtök

Blog: Hol az urad?

Egy ország pletykálgat arról, hogy Vajna Tímea egyszerű aranyásó, aki pusztán azért ment hozzá Magyarország egyik legbefolyásosabb oligarchájához, mert az biztosítani tudja számára azt a csillogást, amit a hölgy megkívánt valamikor, amikor felnőtt életbe lépett a tini korból, integrálva a gyermekmesék hercegnőiről szóló történeteket, amelyekben a kislány mindent visz.
Nekem sem tisztem eldönteni és közöm sincs hozzá, hogy mi áll ezen, külső szemlélők számára furának tűnő párválasztás színfalai mögött, azonban az elgondolkodtató, hogy bár egyes televíziós felvételeken őgy tűnik, dúl a szerelem, ezzel ellentétben Vajna Tímea Instagram oldalán visszalapozgatva vagy ezer fényképet, semmi más nem látszik, mint egy csillogást feltűnően élvező fiatal nő reklámozza magát.
Nos, ha kapcsolatok titkos lenne - mint, ahogy nem az - megérteném, hogy a férje nem jelenik meg a képeken, mert minek.
Vagy mondanánk azt, hogy Andrew nem szereti a reflektor fényt, ami megint nem lenne igaz, hiszen régebbi bejátszásokon éppen az látszódott - pl. Schwarzenegger interjú közben - hogy Andy Vajna megragadja a lehetőséget, hogy "képben legyen".
Esetleg, azért nem erőlteti idős férjét a fiatalasszony a hírfolyamba, hogy ne vegyék őket a szájukra?
Ez sem igaz, hiszen már úgyis a fél világ kibeszélte őket és két ilyen ember egyébként is magasról tesz a világnak arra a felére.
Megtehetik, és igazuk is van.

Ám, ennek ellenére, ha érzelmi és pszichológiai oldalról kerülgetem a témát, az egyetlen ok, amiért Andy kimaradt, egy-egy esetet eltekintve, hogy a kapcsolatuk mégsem olyan bensőséges, mint azt egyéb helyeken mutatják. Vagy te el tudod képzelni, hogyha híres vagy és megteheted, akkor egy fontos médiumban következetesen a párod nélkül jelensz meg, miközben a párod legalább annyira a közvélemény formálója és annak elszenvedője is?

Elképzelhető, hogy felelős stáb áll a döntés mögött, hogy így spóroljanak meg némi felesleges trollkodást a képek alatt, nem piszkálva az oroszlán - értsd az istenadta nép - bajszát, hogy azok méltatlankodásukat fejezzék ki a képek alatt, hogy ki lófejű és ki pocok...

Részemről nekem is megvan a véleményem a kapcsolatokról, amelyekben nagy a korkülönbség, mert úgy vélem, mindig valami kompenzáció áll a háttérben, esetleg lelki problémák, amiket nem dolgoztak fel emberek, így nem feltétlenül tartom egészségesnek, de mi közöm hozzá.

Csak gondoltam, megjegyzem, hogy végignézve a fél Vajna Timi dossziét, aput - elnézést - a férjet nem látom.

Szerinted mi ennek az oka?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése