2016. május 29., vasárnap

Blog: Bulvár sztárrá avatás

Angela Paton kedves színésznő volt és 2016-ban, 86 évesen elhunyt szegény. Az éhes bulvár - az oldal nevét nem írom most ki - persze kattintásvadászatot tartott ezért szokás szerint egy hangzatos címmel főoldalukon megreklámozták a hölgy halálát. (Ezt a két soros reklámot tudatosan naponta cserélik kb. egy héten keresztül, hogy újra és újra bevonzzák az olvasókat.

A vasárnapi ez:


Persze, elismerem, hogy néhány filmjének okán és jogán az egész világon voltak emberek, akik ismerték. Arcát én magam is, hiszen egyik tucatszor látott kedvenc filmemben is benne volt: Idétlen időkig.

A cikk is kicsit ferdít címben, hiszen a hölgy nem lehet sztárja egy filmnek, hogy csupán mellékszereplő. Sokadik. Az Amerikai pitéből konkrétan nem is emlékszem rá...


Tudtommal a film sztárja az, aki vagy a.) főszereplő b.) valamelyik epizódszerepben olyan emlékezeteset nyújt, hogy attól kezdve kezdik felemlegetni a nevét filmes körökben.
Angela Paton ezért nehezen lehet az Amerikai pite sztárja. (Főleg, hogy nem is játszott a filmben, csak a harmadik részben jelenik meg.)

Ez nem újságírás. Ez valami más.
Véleményemnek hangot adtam a komment szekcióban, de nem hiszem, hogy lesz foganatja.


Mindezt úgy, hogy sajnálom a művésznőt és isten legyen vele, ahol most van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése