2016. június 11., szombat

Blog: Társkeresős nyögve-nyelős - Petra

Nem állítom, hogy egy főnyeremény lennék, de azért keresem rendületlenül azt a nőt a Magyarországon fellelhető ezer társkeresőn, aki párom lenne és passzolna hozzám. A twoo azzal igyekszik kedvünkbe járni, hogy a jelölgetési szokásainkhoz és megadott adatokhoz igazítva naponta egy smart match-et küld, aki elvileg nekünk elég közel kerülhetne az ingerenciánkhoz. A valóságban azonban nem működik teljesen megfelelően, mert most is küldött egy olyan negatív hozzáállású adatlapot, hogy a banános tejem megsavanyodott, másrészt a korcsoport szerint eleve nem felelek meg neki, így, ha írnék is neki, valószínűleg én lennék az a "paraszt" akinek egyébként sem válaszolna...
Engem meg a már előre hisztis csajoknál az zavar jobban - amúgy meg meg tudom érteni, totál igaza van, mert nekem is van egy halállistám, amivel lepöccintem a rám író nőket - ha idegen szavakat használnak és nem helyesen.
Az aberrált ugyanis két r!!!
Rontom-bontom!


Amúgy nem az oldal szánalmas, hanem a felhasználók. Bár, nem tudom, miért gondolja a hölgy, hogy csak gén-kezelt hímivarsejtek fognak rajta regisztrálni, pont olyanok, amiket ő képzel el a nedves álmaiban. Emberek vagyunk, sokfélék, de szánalmasak lennénk, mert neki nincs türelme, vagy magasak az elvárásai?

Jó, megtekintve a fotóit, meg lehet érteni, hiszen Petra a tökéletes szépség, akinek nem lehet ellenállni.
Nyihahaha!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése