2016. augusztus 8., hétfő

Társkeresős nyögve-nyelős: Alana, 38


Még mindig meglep, hogyan próbálja egy app funkcióját a felhasználó a saját képére formálni. Amennyire tudom, a tinder gyakorlatilag egy szexpartner keresőként kezdett funkcionálni. Ennek ellenére, sok hölgy már kategorikusan kiírja adatlapjára, hogy ők bizony, egy éjszakás kalandok helyett sokkal inkább egymáshoz bújós, kézbe kulcsolós sétákban hisznek és a nagy kifli -  kis kifli párosításban. Nincs ezzel baj, hiszen magam is inkább azért vagyok a tinder tagja, hogy hátha ott botlom bele az igaziba, de közben nem felejtem el, hogy eredetileg mire is számítsak.
Aztán vannak az önérzetesek, akik nem, hogy nincsenek tisztában a tinder eredeti irányával, de okosan számon kérik azokon a használatát, akik azzal a szándékkal közelednek, amire eredetileg az app. hivatott volt létrejönni.
Na, ez már mondjuk nettó ostobaság a felhasználótól és nem elég, hogy az illető ostoba is, de mérhetetlenül arrogáns mellé.

Dugógépek kíméljék, mert minek a tinder amúgy? Rendben, eltekintek az ékezetek használatától, így sok hibát el lehet kendőzni, de azért, ha te nem vagy valamivel tisztában, ne a másikon kérd már számon, mert kurva gyorsan te leszel a szánalmas.
A Pfff nálam eleve kimeríti egy írásos csevegésben a dedó fogalmát. Nem szeretem a pufogó embereket. Általában őket a kevés érv, sok felesleges hangoskodás jellemzi.

Az arca egyébként is nagy, hiszen nem az ő dolga irányítani, habár, mint kiderül, tudna, mert képessége van rá. Te nem irányítasz, te akarnok vagy. Nem ugyanaz. Isten mentsen tőled minden normális palit. Gyere össze szépen egy hozzád való hasonló emberrel, aki majd első nagyszájú megjegyzésedre televeri a kedves pofidat, hogy tudd, milyen valójában irányítani.

Nem azt kívánom, hogy ilyen barátod legyen, hanem azt, hogy olyan ne legyen, akinek te lennél a pestise.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése