2019. február 21., csütörtök

Blog: Coca cuccoló tata2019 februárjában sokkolta a közvéleményt a hír, hogy egy 75 éves férfi (írhatjuk, hogy öregember, ezzel is kategorizálva az elkövetőt minimálisan?) Dunaharaszti nyugodt házai között az udvarán egy felvétel által lelepleződött, hogy disznójával fajtalankodik, illetve arra próbál lépéseket tenni.
Nem kívánok most belinkelni ide ezer cikket - nem a reklámjuk elmismásolása miatt, hanem mert lusta vagyok kibogarászni a leginformációdúsabbakat - hanem pusztán azt mesélem el, amire emlékszem és amit gondolok.

Először is, nem kívánom felmenteni az urat; amit tett az nem normális szexualitásra valló cselekedet. Malacokkal szexelni pont olyan mint kutyával, sügérrel, tintahallal vagy bálnával. Erkölcsileg is elítélendő, pszichikusan is kérdéseket vet fel, a mindennapi normákat is felrúgja, és ami most eszembe sem jut. Az állattal való szexualizáció sok kérdést vet, sőt, filozofálgatásra is adhat okot.

- Vajon nem egy mindennapos esemény-e? Nem az öregnél, hanem úgy általában...
Nem kecskebaszónak hívunk bizonyos népcsoportokat rassz vagy vallási háttér alapján. (Ki, miért.)
Nem lehetséges, hogy amiért az öregembert most elítéli a közvélemény, annak bizony néhány változatát akár az újságosnál is megvásárolhattuk korábban, lásd amatőr pornófilmes kutyás epizódokat...

Nem volt egyszer egy Mónika show, amelyben az igen korlátozott értelmi képességű és mindemellett terhes - nála még véletlenül sem az áldott állapot jelzőt használnám - fiatal nőről derült ki, hogy egy ideig állatok szopásával kereste a kenyerét, azaz "filmsztár" volt egy igen szűk réteg érdeklődésére számító műfajban?

Nem ismerünk sokan adomákat, városi legendákat, amelyben kiskutyákról - konkrétan én Fifikével hallottam - mesélik el, hogyan részesítik hölgy gazdijukat nyalás kiváltásával okozott gyönyörben? (Például az eset, amikor a srác a barátnője szülinapján annak szekrényébe bújik, hogy jól meglepje, ám a barátnő lepi meg azzal, hogy alig ér haza, ledobálja magáról a korábbi futás alatt összeizzadt holmi, majd egy marék mézzel megédesítve kelyhét, felkínálja magát a futás alatt kissé elpilledt kutyusnak, aki ezzel új szintre emeli a lehetséges kapcsolati háló bővítését a fiatal srác előtt...)

Aztán mintha az ember egyébként is hajlamos lenne romantikusan közelíteni a kérdéshez, hiszen ott van mindjárt a mítoszok, regék és mondák világa. Zeusz nem hattyú képében nemzette a kis Héraklészt? (Oké, mondjuk ők pont nem tettek különbséget a hetero- és homoszexualitás között.) Gyűjtsek még példákat legközelebbre, vagy maradjunk annyiban, hogy az egyetemes kultúránk fontos része, állat és ember közötti kötelék.

Vagy ott vannak azok a fórumok, felvilágosító könyvek, amelyekhez néha hozzájutva érdekes, de nem egyedi esetekkel találkoztam, melyben férfiak és nők, sok, eltérő pszichés okból, állataikkal folytattak szexuális viszonyt. (Menj csak fel a netre, írd be a keresőszavakat, és nem elképzelhetetlen, hogy percek alatt magad is találsz a témában enyhébb vagy erősebb formában ezekről az esetekről képi vagy szöveges anyagot, beleértve fiktív történeteket is.)

Tudom, hogy mi csak ferde szemmel nézzük őket, ám a keleti kultúrában is erősen jelen van a nem emberi szeretők szexuális élvezetek okozására, mint pl. a Japán anime és manga világ csápos polipjaival szeretkező leányzói, és amiről itt találsz egy cikket, amit viszont egyszerűbb volt megmutatnom, hiszen remek blogról maradhatnál le: http://doufukuai.blogspot.com
Náluk van egy cikk a témáról: csáperotika!

Szóval, mielőtt pálcát törnénk az úr felett, ne felejtsük el, hogy amit tett nem az ördögtől való. Épp, csak akiket nem érint ez a elvileg zárt világ, egyértelműen undorodnak tőle. Ezen nincs mit vitatni. Egészséges szexualitású, lelkületű emberben talán egész életében nem fogalmazódnak meg ilyen irányú kérdések és ez jól is van így!

Ettől függetlenül, ha egyetérteni nem is kell vele, el kell fogadni, hogy ez létező "probléma" és sajnos, vannak, akik élnek ezzel a lehetőséggel; mármint azzal, hogy nem megfelelő lyukba dugják a micsodájukat vagy nem megfelelő dolgokat dugnak a micsodájukba. (Mert ne felejtsük el, hogy hallani kutyás-csajos történeteket is, akár a közvetlen környezetedben is. Nálunk is volt ilyen pletyka a szomszéd kislányról és kedvencéről, aminek lehetett valóságalapja...)

Szóval, akasztani nem kellene rögtön az embert, csak mert emberi viszonylatban szélsőséges módon kereste a gyönyört.
Sőt, az sem kizárt, hogy emberünk nem is teljesen tudatosan teszi, amit tesz, hiszen 75 évesen nem mindenki olyan szerencsés, hogy kristálytisztán lássa a körülöttünk morajló világot. Nem elképzelhetetlen, hogy emberünk, legyen Lacibácsi, így egyben, demenciában vagy más elmére ható neurotikus problémában szenved. Talán olyan erősen tör rá a vágy, hogy malacba dugva végezzen párzó mozdulatokat, hogy képtelen legyűrni azokat. Talán küzd is ellene, nem túl vehemense, de az is elképzelhető, hogy maga sincs oda ezért. Ez megmagyarázná, hogy miért nem harcolt a malaccal, hogy sokáig tartó ölelkezést csikarjon ki belőle.

Nem akarom elviccelni a dolgot, bár túl nagy kárt nem tehet a disznóba(n) az öreg.
Most mégis elveszik az állatait és ha nem lenne elég, pénzbüntetésre is számíthat, mintha nem lenne elég büntetés az, hogy a.) szeretett állatait elveszik tőle, ezzel például megélhetését is veszélybe sorolva - ki tudja, nem levágás előtti búcsú szexet akart foganatosítani Lacibácsi. Mert ha teszem azt, levágja, és a vérző, sikítozó állat haláltusája sokkal kellemesebb a szomszédnak és annak gyerekeinek, mint egy kis néma entyem-pentyem. Jó, egyértelmű, hogy a vidéki élet mindennapos örömünnepe a disznóvágás, míg az állatszex általában a pajtában marad. Kivétel, ha a szomszéd telefonjával nem rögzíti az eseményt, hogy azután az kikerüljön a világhálóra.

Itt jutottunk el a b.)-hez, ami, szerintem a büntetés egy másik része, tudniillik a fél világ tudja most már a szégyenét Lacibácsinak, aki ezután nem tud majd úgy elmenni a közértbe, templomba, kocsmába, hogy legalább egy "disznóbaszó" felkiáltás ne kísérje vagy néhány undorba csavarodó grimasz.
Bár, az is lehet, hogy ezeken az öreg már rég túl és pletyka szinten Dunaharaszti közössége elkönyvelte már a perverz tatának, aki meghajtja a cucit.

Azután a videó felvételt megnézve, melyben tucatnyi rendvédelmi erő szállta meg Lacibácsi kis tanyáját, sajnos nőket is láttam. Rendben, hogy most az úr egy közellenség, de, ha egy motozást nem végezhet el női rabon férfi őr - hivatalosan nem tudom, nálunk ez, hogyan működik, hiszen amerikai filmeken szocializálódtam - akkor nem lehetett volna hasonló kegyeleti okokból, udvariassági formaként a női rendőröket az ügyből? Tényleg egy ötven körüli hölgynek kellett elbeszélgetnie az öreggel, akinél szemlátomást a női nem, mint olyan, simán felcserélhető egy malackára? És nem feltétlenül azért, mert a nőket nem kedveli, csak talán elég ideje nem álltak meg neki... Ami azt illeti a coca is arrébb lépkedett, így felmerül a kérdés, mennyire nincs vonzereje az öregnek...

Szóval tényleg tovább kell az embert azzal alázni, hogy egy nő szembesíti tettének súlyával? Egy nő, akiknek illatát ki tudja mióta nem érezte már? Egy nő.
Miért nem egy pasas, aki kevésbé lehet feszélyező az öregnek?
Vagy aki malaccal cuccol az megérdemel minden szart már? Le kell nyelnie a békát, még akkor is, ha ez megint egy állatos hasonlat és pont a nőkkel kapcsolatos? (Vagy ez nem az, amikor teherbe esnek?)

Részemről sajnáltam az öreg Lacibácsi meghurcolását. Tudom, kell a szenzáció, mert a média éhes kurva, akinek naponta friss vérre van szüksége, de ez a hadjárat az öreg ellen és a fórumok mocskolódása, miközben az öreg ott rontotta el, amit sokan titokban csinálnak, hogy tanú előtt rosszalkodott. Kövezzenek meg, de ezt a cselekedetet egyszerűen nem tudom olyan csoportba illeszteni, mint mondjuk a pedofíliát, ami normális esetben sokkal komolyabb szexuális vétség, mint az, amikor az amúgy érzelmi téren elég nehezen kimozdítható malackát a gazdája abajgatja. Már nem azért, de ez fáj annak az állatnak jobban, vagy amikor hajnali ötkor kirángatják az udvarra, majd nyakon szúrják egy késsel, hogy utolsó perceit pokoli félelemben, túlvilági sivalkodással töltse el?

Másrészt, ha komolyabb szexuális vétség a gyermekek megrontása, akkor ha feltérképeznék kis országunkat, hány, most nagy hangú ökölrázó bukna be?
Vagy mi lesz Michael Jacksonnal, akit mostanában szeretnének exhumálni, hogy közel tíz évvel a halála után megválaszoljon kérdéseket?

Arra akartam kilyukadni, hogy ez az eset tipikus példája annak, hogyan kell egy amúgy is szerencsétlen embert eltörölni a földről, miközben amit tett valójában pusztán önmagának - és a malacnak - okoz törést.

Pedig az öreg Lacibá csak malackodott egy kicsit.

Már megint egy szavunk a szexre, amiben állat van...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése