2016. július 26., kedd

Blog: Fuck GO!

Már letölthető a "Fuck GO!" applikáció, amely alapjaiban a Pokemon Go felnőtt változata. Aki benne van a rendszerben, beállíthatja az csendes üzemmódba - ilyenkor jelzi, hogy amúgy kapható szexre a telefon tulajdonosa, de most ehhez jó indok kell, mert nem ér rá - vagy hangos üzemmód, amikor a térkép is egyértelműen jelzi a másik, lehetséges partnert. A telefon kamera funkciója virtuálisan kirajzol egy zöld felhőszerű képződményt a szexre fogékony emberek köré, persze ezt csak azok körül láthatod, akik készek szexelni és a megadott paramétereid alapján esetleg akár veled is.
Beállítható a kor, magasság, otthon, amiket nagyjából a használat közben egyértelműen is láthatnak a további felhasználók, de akadnak egyéb, fakultatív beállítások, hogy pl. csak szépirodalmat olvasó partnert dobjon ki. De beállítható komolyabb  szűrés is, ha esetleg nem akarunk olyan személlyel szexelni, akinek van esetleg gyereke, vagy szereti a babfőzeléket.

Beállíthatjuk, hogy milyen rajz jelenjen megy a szexre kapható személy mobiltelefonját jelezve. Itt a zöld csillagot láthatjuk, de van kék villám és vörös dobogó szív is. Minél intenzívebb a jelzés pulzálása, annál nagyobb a valószínűsége, hogy dughatsz az illetővel. Persze, még mindig meggondolhatják magukat az utolsó pillanatban, ezért nem árt, ha némi készpénz is van nálad.

A képernyőn, miközben használjuk az app-ot, kis pop up ablakokban egyéb adatok jelenhetnek meg a felhasználókról, melyeket vagy ők adnak meg a beállításokban, vagy a Fuck Go 2.0 frissítés segít automatikusan összegyűjteni és elemezni a FB profilját a felhasználónak és az alapján készít az illetőről teljes személyiségrajzot.

Ha valaki még extrémebb módon kívánja kiválasztani esetlege partnerét, akkor arra is van mód, hiszen a pénzdíjas, de felhasználók között komoly elismerésnek örvendő Fuck Pro Go 3.4-es frissítés nem csak a FB oldal elemzését teszi lehetővé, hanem a használatban lévő levelezéseket - spamokat gondosabban szűri, mint maga a levelező rendszer - is professzionális szinten elemzi, és a "sorok között is olvasva" irányít minket az utcán a szexuálisan nekünk legmegfelelőbb lehetséges partnerhez.

A Fuck Pro Go 4.1 bővítés pár euroért már arra is képes, hogy személyre szabott üzenetet küldjön a kiszemeltünknek és "virtuális meggyőzés" eljárással azt rábeszélje a szexre velünk, még akkor is, ha esetleg korábban az illető, real life üzemmódban simán lepattintott minket. Ennek a bővítménynek a továbbfejlesztett változata, a Fuck Hard Pro Go, 6.2, amikor az üzenet mellett még bizonyos szexuális devianciákat is sugall a másiknak, hogy mit próbáljunk ki, vagy a 6.6.6, amely nem csak sugallja, de egyenesen ráveszi - Prof Moru Ushagayi mérnők saját tervezése az agyat manipuláló beépített frekvenciát használó apró bővítés - a másik felhasználót a velünk való szexre.

Biztosan örülni fogsz, amikor állatkedvelő állatfetisisztaként letöltheted magadnak a Fuck Animal Big Go applikáció 7.0-át, hiszen ez az applikáció szimbiózisba került a házi-kedvencek nyakába lőtt chip-pel és magas, éles hanggal jeleznek az egyedek, ha képesek közeledésünkre megfelelően reagálni. Ez az app persze drágább, hiszen az állati elmék elemzése sokkal bonyolultabb. Ha viszont ez megvan, akkor igazán nem nagy dolog letölteni mellé a szintén plusz költséges Fuck Animal and Others Go Hard 8.9-et, amely egyrészt az arra kíváncsinak nem csak megmutatja, de egyenesen fel is hajtja, hozzánk tereli a kisállatokat, illetve egyetlen gombnyomásra kék fénnyel veszi körbe a telefon kamerájának látószögén belül szexre használható tereptárgyakat, amelynek finomságát intim testrészünk méreteinek megadásával tudjuk finomítani, így akár megdughatva egy szobrot is a főtéren, ha ahhoz van kedvünk.

További frissítések várhatóak a jövő héten, amelyeknek köze lesz a patológiához illetve osztálytársaink, ismerőseink Milf édesanyjához, akikről rendszeresen álmodoztunk gyerekkorunkban. Meg állítólag a pénzes gátló csomag, amely a mi édesanyánkat védi meg a mi osztálytársainktól, ismerőseinktől.

Én most rendeltem a szolgáltatás meg analóg telefonra, hiszen, régi vágású gyerek vagyok.


Friss: Máris kijött a spam - hivatásos kurvákat blokkoló - alkalmazás, így nem fogsz használat közben lehúzós gold diggerekbe vagy stricikbe szaladni. Elég letölteni a SAVE FUCK and HARD GO 10.11.1-et, némi felárért. (Használata közben a fizetős partnereket fekete kereszttel jelöli meg a telefon képernyőjén, ezért nagy biztonságban tovább sétálhatunk.)

Még frissebb: Az új játék funkcióval elszórakozhatunk, amg keressük a szexpartnert, csak nem pokemon labdát dobálhatunk a többi járókelőre hanem egy méretes...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése