2016. július 21., csütörtök

Blog: Ha én milliomos lennék... 001

Ha én milliomos lennék, ahhoz az kellene, hogy nyerjek a lottón. Ez teljesen evidens. Az eredményeimet tekintve az ég adta világon nincs esélyem rá, hogy nekem sok pénzem legyen. Örökölni, ugye, már nem sok esélyem van. A munkámmal - ami valljuk be, azért a vendéglátáson belül sem túl minőségi - kevés az esély rá, hogy megszedem magamat.
Az egyetlen esélyem rá, hogy hirtelen egy kedves és adakozó milliomos legyek, ha nyerek a lottó. ehhez persze minden esélyem megvan, hiszen lottózom. Két ötös sort is megjátszom. És hiszek is benne. Meg előre el is képzelem.
Valójában egyedül épp voodoo mágiát nem eszközölök a nyerésért, de mivel a szelvényt anyukám urnájához közel szoktam elhelyezni, azért teljesen nem zárható ki a másvilági erők segítségének kérése sem.

Nyerni fogok.
Ez tuti.
Mert, ha egyszer nyerek, akkor nem csak én leszek boldog, hanem sokan, akiket ismerek. Mert ilyen jó csávó vagyok. Ha nyerek, szét fogom osztani. Hidd el, már tudom, hogy egy nagy nyereményen ülni baromság. Minek? Hogy ha szívrohamot kapok, egyetlen, egyenes ági leszármazott örököljön és hülyeségekre költse?
Dehogy!
Szeretem a fiamat, ez nem kérdés, de miért csak ő élvezze, ha az apja öt számát kihúzzák?
Amikor majd izzadt kezeimmel átfogom a nyertes szelvényt és az izzadtság belecsorog a szemembe - ami úgy csíp, akár a sósav - az első gondolatom az lesz, hogy akiket kedvelek, azoknak adok a zséből. Ez így helyes!

A második gondolatom, hogy végre saját pornófilmet nézhetek.
Nem ám csak úgy, a netről letöltve, hanem élőben, mint a nagyok.
Lesz egy szobám, két pornósztárral.
Bemegyek és nagyon kedvesen fogadnak majd.
- Hát eljöttél, nagy fehér lottónyertes, hogy a saját pornófilmedet élvezd? - kérdezik majd, lágy ukrán hangon, mert azt hiszem, mindketten ukránok lesznek.
- Igen. És ma egy igazán perverz pornófilmet szeretnék látni?
- Mit tegyünk meg neked ma, kedvenc milliomos nyertes pornófilmes gazdánk? - kérdezik azon a kedves, kőszikla morzsoló nyelvükön.
- Egy kis saját pisis szexet néznék meg... élőben.
És akkor, a saját pornófilmem, ami a márvány házam első emeletén készül, frissen, csak nekem, rövid tanakodás után magához vesz három liter ásványvizet és alig egy óra múlva már hugyozzák is egymást, csak, hogy én, a nyertes, aki mindenkinek ad, jól szórakozzam.
Hát kell ennél több, egy milliomosnak? Vagy milliárdos. Attól függ, a magyar ötösön nyerek, vagy az euro lottón, amely hatványozottan elégíti ki aljas étvágyamat.

Miért?
Te, ha megtehetnéd, a rossz minőségű kapcsolatod, letöltött videóin élvezkednél?
Ne viccelj már!
Milyen kétszínű az?
Ha megteheted, hidd el, neked is saját pornód lenne. Csak lehet, hogy te két színésznőt bérelnél fel a nyali-falira, hogy guvadt szemmel nézhesd, ahogyan úgy élveznek, ahogy pixel világban eddig soha.

Mert ezt jelenti, ha eszméletlen sok pénzed van!
Akár élő pornófilmed is lehet.

A barátnőddel a maszatolás a takaró alatt nem ugyanaz.
Az csak sima szex, de azt egy csóró is megteheti...

- Mario, most pedig kutya pózban, de veszettül!
- Nos, oké, de mi lesz, ha megint görcsöt kap a combom?
- Euroban fizetek, az istenit! És különben is, van elég pénz. Kapsz egy injekciót, mint múltkor, a görcsre, amit focisták is kapnak!
- Ejj, még sosem volt ilyen jó gazdám...
- Nem tesz semmit. Én köszönöm!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése