2016. szeptember 10., szombat

Blog: Lehet e valami hiteles, név nélkül?

Nézegeted a facebook-ot és jönnek a kéretlen reklámok - mind az - amikből van, amire felfigyelsz, van, ami esetleg - esetleg - érdekel és van ami, egyenesen bosszant.
Aztán látok egy olyat, amiről azonnal elkezdek filozofálni:


El tudod képzelni, hogy egy olyan népcsoport, akire jellemző tulajdonság a dögöljön meg a szomszéd tehene mentalitás, ahol a politikai elit ügyesen arra kondenzálta a lakosságot, hogy ember embernek farkasa legyen, ahol az egyik legtöbbet forgatott "könyv" a Vásárlók Könyve, ott hiteles véleményt lehet olvasni egy olyan oldalon, ahol arra biztatják már a reklámjukban az embert, hogy "Értékelj akár név nélkül!"?
Ezt a fajta "hatalmat" majd pont mi, magyarok fogjuk kiaknázatlanul hagyni, igaz?
Te el tudod képzelni, hogy egy olyan országban, ahol mezei emberek abból élnek, hogy kritizálnak másokat, értékelhető produktum nélkül, ott ez működik?
Hogy olyan oldalakat csillagoznak le vadidegenek, amiket nem is ismernek, csak olvasnak róla egy összetákolt hírt valahol? (Lásd az edzőterem kontra Down-kóros fiú esete?)

Ezek után csak meg kellene látogatnom, hogy én se olvasás nélkül fikázzam őket, habár, szerintem annyira elhibázott a marketingjük, hogy akár hagyhatom a picsába az egészet.
Lehet, hogy tök jó az elgondolás... Ha csak pozitívumot írhatnak a cégükről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése