2016. szeptember 2., péntek

Blog: A szerelem rám talált: Anna


Kedves Anna!

Sajnos nem lehetek a tiéd. Félek tőled, megrémisztesz!
Először is, hivatkozol egy társkereső irodára! Sok mindenben nem vagyok már biztos, de abban igen, hogy soha a büdös életben be nem tettem a lábam társkereső irodába. Ideiglenes társkereső irodába is csak egyszer vitt el egy haverom. (Ideiglenes alatt prostilakást értek és 5 perc után távoztunk, vagy kb. 10. )
A másik, ami zavar benned, hogy olyan pornós fejed van én meg jobban szeretem az ártatlan arcú nőket.
Kár, hogy nem fogod olvasni ezt, amit neked szánok, de az biztos, hogy az e-mail címedet még véletlenül sem fogom használni, mert nem csak azoktól a vírusoktól félek, amelyeket egy nőtől szex útján elkaphatok, hanem azoktól is, amelyeket e-mailben juttathatnál el számomra/nekem.
Mert annyi kellemetlen történetet olvastam már össze.
Eleve zavaró számomra, ha egy nő tört magyarsággal kezdeményez ismerkedést, mert a.) kurvára nem hiszek a távkapcsolatokban b.) kurvára nem értem, hogyha láttál rólam egyetlen fotót is, mi vitt rá téged arra, hogy jobban meg akarj ismerni?

Én is meg akartalak ismerni kicsit, ezért a megadott e-mail címet és a fotódat is megvizsgáltam kicsit a gugli segítségével és semmilyen egyezést nem dobott ki róla. Ezek után úgy vélem, idegen hatalom akar a nyakamba szakítani és el akarod lopni a gondolataimat. Ez teljesen reális veszély. Olvastam valahol, hogy a zsenikkel ezt csinálják!

Szóval, nagyon szép Anna vagy, nagyon szexi, meg minden, de élem tovább a kis nyugodt életemet és nem reagálok privátban a nyilvánvalóan nem pozitív folytatású lehetőségre, hogy keressek veled bármilyen kapcsolatot.

Még szerelmes lennék...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése