2016. szeptember 2., péntek

Blog: Özvegy Váradi Ferencné pornós beszámolója

 Hogy teljes legyen a cím: Váradi Ferencné titkos pornós beszámolója, rákban elhunyt férje kárára. Tudom, teljes képzavar, de rávilágítok. Meséltem, vagy csak akartam mondani, hogy mostanában mintha sokkal több levelet kapnék, amelynek tartalma enyhén szólva is kéretlen számomra. Főleg, amelyek hatalmas szexuális potenciát ígérnek, mert otthon, magányomban kipróbálni azt a hatalmas erekciót, valahogy nincs kedvem. De tényleg!

Aztán jött valami szomorú levél, amelyben Váradi Ferenc halálát a cigarettához kötik - egyes cigarettagyártó cégek erősen megkérdőjelezik ezeknek az állításoknak a hitelességét és mivel a mai napi olyan sok cigaretta fogy, feltételezem, nekik van igazuk, hiszen ha káros lenne, az állam miért engedné lassú öngyilkosságba temetkezni lakosságát? (Szóval szerintem a rák és a cigi kapcsolata mítosz. Szerinted meg mi a tosz...)


Váradi Feri ennek ellenére, ahogyan a hiteles levélke állítja, elhunyt, Ahogy egy átlag magyar férfi hatvan előtt szokott. Rák.
Azért érdekelt az özvegy beszámolója, mert hátha van egy csinos lánya, aki... azért kattintottam, mert a rák egy csúnya betegség és én passzív módban, kattintással harcolok elle... érdekelt a beszámoló, na. Hátha az elmúlt hetekben feltalálták az ellenszert és a dokim csak azért nem hívott még, mert nyaral valahol, amit én csak képen látok.
Rá is nyomtam a beszamoloja sorra és hatalmas - vegyük úgy, hogy szó szerint is - meglepetésben volt részem. Ha kárörvendő (érted: kár örvendő!!!) akarnék lenni akkor a nem létező Váradi Ferencné véletlenül a férjéről összehordott beszámoló helyett egy pornóoldalra vezetett kéretlenül, amelyet, gondolom már akkor is látogatott, amikor a férje még nem viselte a néhai előtagot.
Szóval, ahelyett, hogy betegségemről megint okosodtam volna, szembe néztem egy férfi nemi szervvel, ami azért lehetne pozitív számomra, mert a sajátomat egy ideje nem láttam és így fogalmam lehet róla, miről maradok le, nap, mint nap. (Ez nem utalás egy málnás ízű készítményre)
Persze, nem akarok nagyképűnek tűnni: az enyém sokkal ki... vánatosabb.



Rendben van az, hogy az Internet minden alkalmat megragad, hogy behozza a reklámot az otthonunkba, amelyet korábban már sikeresen blokkoltam csupán azzal, hogy nem nézek tévét. Megértem, hogy azt a sok kamu szart, amit előállít Kína (90%) és a föld többi országa (10%) valahol értékesíteni kell. Tökéletesen megértem, hogy szükséges rossz és talán úgy is vehetem, hogy ez egyfajta szükséges kellemetlenség azért, hogy magát a világháló böngészhetem, ami elvileg, ingyenes. Akkor mi cserébe némi kéretlen reklámtartalom.

Ami viszont visszás, hogy a hirdetés kegyeleti módokat sért, hogy egy halott naplójáról egyenesen egy pornósztár farkára ugrunk és azt se felejtsük el, hogy ez a reklám egy szabadon hozzáférhető freemailes levél közvetlen hozadéka. Tudod, kaptam egy spam-et és arról jutottam tovább a faszra.
Tudod, ez megtörténhet ám a gyerekünkkel is. A fiaddal, lányoddal!
Suli után a gyerkőc esetleg felmegy, hogy elolvassa a kötelező olvasmányok listáját, megnyitja a levelet, ismerős neki a Váradi név - nem valamelyik osztálytársam apjáról van szó? - és bumm, máris egy lőccsel néz farkasszemet. A jobb esetben már fiatal korú fiad. Rosszabb esetben kiskorú lányod.

Aha!
Kezded kapiskálni, miért is írtam ezt a posztot.

Szerinted ilyenkor mi a teendő?
Egy biztos, a továbbiakban nem leszek semmilyen magyar nevű család tragédiájára. 

Csak az a baj, hogy a jelenség nem egyedi és akkor is előfordul, ha történetesen magáról a rákkutatásról akarok elolvasni valami érdekeset.
Vagy tablettát rendelni, hogy a férfiasságom vetekedjen Lukács férfiasságával. 
Tudod, aki egy klikk alatt csinált nekem egy víg özvegyet.

Remélem, nem arra vagy inkább kiváncsi, mi az a csoki fogyókúra...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése