2016. december 26., hétfő

Blog: Szex-rulett

Hallottál arról a városi legendáról, amiben emberek összejönnek egy bulira és az orosz-rulett mintájára szex-rulett-et rendeznek, azaz mindenki választ szexpartnert, de az egyik AIDS betegségben szenved!

A cikk az urbanlegends oldalán. Előbb olvasd el, mert szerintem már maga az ügy felvezetése egyértelműen bukó, még magyaráznom sem kell.

Tehát, gondolkodjunk:
Meleg pasik egy party-n. Mindenkin álarc. Egyik AIDS vírussal van fertőzve.
Mehet a seggrepacsi.
A végén valaki veszít...
Most ezt, hogy???

Először is, ki hívja meg az AIDS-ben szenvedő alakot?
Bemegy emberünk, aki szervezi a műsort, egy anonim AIDS-esek klubba és rákérdez, ki akarna kefélni egy jót, úgy, hogy terjesztheti a poklot?
Tudtommal, aki tudja magáról, hogy beteg, az nem kefélhet ész nélkül, de tegyük fel, találunk rá embert.
Ki a szervező?
Egyértelműen valaki, aki utálja a homoszexuális lakosságot, hiszen egyébként miért lenne partner ebben a veszélyes játékban.
Ha ez így van, képzelheted, mennyire utálhatja, amikor maga is részt vesz az egészen és végi kell néznie a sok ... no mit?
De ha így van és direkt csinálja, a faszért szórakozik és nem mindjárt egy az egyben szervezi le az egészségeseket a betegekkel?
Úgy csak nagyobb a pusztítás.

A másik, hogy az esetleges "játékosokat" mi vinné rá - a pénzen kívül persze - hogy gyakorlatilag halálos kór dugájába dőljenek?
El tudod képzelni, hogy egy homoszexuális szándékosan, a hecc kedvéért bevállaljon egy AIDS-es kefélést?
Akkor itt nem csak homokosokat kell meghívni a játékra, hanem eleve elme-roggyantakat, ami viszont már komolyan megnehezíti a játék leszervezését.
De kinek érné ez meg, de őszintén?
Meghirdetni  nem lehet, a tévé nem fogja közvetíteni.
Csak nincs az egész mögött egy titkos és egészséges szexualitással rendelkező csoportosulás, akik így vágnak vissza a homoszexuális férfiaknak?
Nehezen hiszem, hogy lenne ilyen.

Oké, hallottunk róla, hogy van orosz-rulett játék, nyertesekkel, vesztesekkel. Ezt amolyan föld alatti mozgalmon belül, általában komoly bűnszervezetek szervezik le, és az induló felek - bár erősen városi legenda gyanús ez is - valószínűleg olyanok, akiknek nincs veszíteni valója, ellenben rövid időn belül akarnak nagy pénzt szakítani. Filmekben látni ilyet a valóságban már nehezen juthatsz be egy ilyenre. (Esetleg háborús övezetekben, ahol a drog, alkohol és kilátástalanság amúgy is a játékosok agyára ment és így dacolnak a halállal, némi plusz nyereségért álá Szarvasvadász)

Most gondold el, hogy valaki ugyanezt leszervezi, meleg férfiakkal, egy AIDS-essel.
Egy biztos, ha a vesztes nem is hal meg azonnal, legközelebb már hívhatják őt a fertőző szerepére.
Biztos sokan akarhatják ezt a posztot betölteni, még többen játszani.
Tudtommal, egyébként is óvatos a társadalom ezen szexualitását végző része, nem, hogy még ilyen hülyeségekkel tetézzék a bajaikat.

De nyilván vannak, akik komolyan veszik az ilyen kamu híradásokat, pedig logikusan kellene végiggondolni, hogyan is mehetne ez az életben.

Esetleg azt el tudom képzelni, hogy van egy nagy lakás, 5-6 szobával, 6 játékos, vegyes nemben, bemegy a szobákba, majd a maradék 5-6 játékos, akiknek fingjuk sincs róla, ki hova ment, szintén és akit kifogtál magadnak, azzal odabent dugnod kell, tekintet nélkül arra, hogy az fiú vagy lány, tetszik vagy nem. Ezt esetleg el tudnám képzelni.
Vagy, hogy a párcserét így bonyolítják le. 6-8 nő bemegy, a pasik meg találomra utánuk. (De csalódott lenne az, akinek pont a saját párja jutna, pedig már rákészült egy kis legális elhajlásra...)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése