2017. január 25., szerda

Blog: Finger-inger

Mi férfiak, mint tökös egyedek, néha elvetjük annak a lehetőségét, hogy egy normális, baráti kapcsolatot alakítsunk ki a nőkkel. Általában ez tök jól indul, azután valahol félresiklik, mint kula a jégen. Egy kedves ismerősöm, aki nő és vendéglátós, kétszer annyi bókot kap, mint én. (Újraszámolom: Tízszer annyit kap.)
Pusztán azért, mert ahogy 'Drás barátom hitvallása is állítja: "Az ember abba szeret bele, amit lát." Ez nálam kimerült pl. abban, hogy egy unásig játszott klippet végül megkedveltem, mert annyit játszotta a kereskedelmi rádió. Azután meg is utáltam, mert kétszer annyit játszotta a kereskedelmi rádió.
A nők megkedvelése is valami hasonló. Egy vendéglátós nő dupla veszélyben van ezért.
Először is a betérő férfi a kapott sört - és egyebeket - összekapcsolja azzal a ténnyel, hogy azt egy nőtől kapja. A férfi egyébként is hajlamos levadászni bármi lepattanót és milyen könnyű már a pultos lánynak udvarolni, hiszen, a sör mellé még kéznél is van!
Kapok egy sört és a csaj sem vállalhatatlan! Akkor udvaroljunk!
És látnom kell, ahogyan kolléganőm napi 10-20 esetben kell, hogy jó arcot vágjon hozzá, hogy a betérő férfi bókjait fogadja, elfogadja.
Az esetek egy részében - főleg szingli vendéglátós lányok esetében - a bók legyezgeti a hiúságát, míg máskor - ittas vendég, tolakodó udvarlás, alapból egy nem kedvelt vendég esetében, semmi borravaló után - taszító, zavaró lehet.

Kolléganőm egyik utolsó kiakadása egy hasonló szituval kapcsolható össze, amikor is egyik kedvenc asztaltársasága, akiket kedvel, mert fiatalok, kedvesek, humorosak, kissé többet engedett meg magának vele szemben. Nem is feltétlenül a abból az irányból érezte teljesen sértésnek a dolgot, mint én, de igaza volt.

A srácok már fogyasztottak rendesen. Egyikük kicsit jobban is szeretné a kolleginámat megismerni, amit megértek, mert ha frissen rakja fel a szempilláját, kifejezetten igézővé válik a tekintete. Meg egyébként sem vállalhatatlan a csaj; tízes skálán van azért hat. Rövid gatyában nyolc.

A szerelmetes ifjú rendesen fogyasztott már, bátorodott, de nem eléggé. Mivel manapság az angol világnyelv és néhány külföldi fiatalember is tartózkodott a társaságukban, néha ezen a nyelven ment a buzdítás, hogy bizony, ideje lenne kissé komolyabban megismerkednie a kolleginámmal. Csak azután valahol az egész félresiklott és olyasmiket lehetett kihallani a zenés, beszédes katyvaszból, amelyek leginkább egy pornófilm első perceit idézték meg számunkra.
Elég annyi, hogy nyers fordításban elhangzott a "her" a "pussy" és a "fingered" szó is, amit nem nehéz összeraknia valakinek, akinek van nyelvvizsgája. (Meg persze volt ott más is.)
Nem állítom, hogy a hölgy hallgatózott, de mivel beszéli valamennyire a nyelvet, azért értette a lényeget.
Nem érintette jól a "finger-inger".
Valahol ezt meg is értem.
Kifakadása elment több felé, hiszen a nők túlgondolkodnak mindent, ezért töredezetten szemezgetek a további agyalásból, beszélgetésünkből.

- Most akkor tényleg csak ennyi lennék? Az a lány, akit meg kell ujjazni? - kérdezte bosszúsan. - Ezért nem tudok bepasizni, mert amikor megkedvelek valakit és kiderülhetne, hogy lehetne komolyabb is, akkor kiderül, hogy én csak az a lány vagyok, akit meg kell dugni és hali.
Tökéletesen megértettem a helyzetét.
Én ugyan már rég nem kapok tolakodó bókokat nőktől - meg, ha kapnék, nem válogathatok már annyira, hiszen minőségem romlása pár éve beindult, nem tehetem meg, hogy ne ugorjak bele egy kis szexbe (Ezúton is jelzem, hogy a 69 nagy kedvencem és ha neked is, és nő vagy - mert lehet, hogy félreértettél valahol - akkor, esetleg, ha gondolod, de csak abban az esetben, mert nem erő... Na, ha szexelnél és pont velem, keress meg a facebook-on, küldj egy fotót, magadról, ne viccelj már ezzel, és meglátlak, beléd szeretek - lehet, hogy csak egy estére, de te úgy fogod érezni, mintha örökké így lenne, mert amúgy meg lovag is vagyok - és összedugjuk, amink van. Esetleg hozok egy üveg rövidet is, ha csak úgy vagy képes rám nézni, ebből ne legyen gond...), de a kolleginám még hisz a szerelemben és tsai.
Őszintén kérdezte tőlem, mély fájdalommal, hogy ő csak ennyit jelent a pasiknak.
Hamar meg kellett nyugtatnom, hogy a fiúk, ugyan hibáztak, de ettől még nem kell a fejüket venni, mert mi, pasik, úgy vagyunk teremtve, hogy alkoholos befolyásoltság alatt kijön belőlünk a szomszéd Jenő bácsi, az alkesz, aki ösztönlény is. Természetes, ha a pasik a nőkről fantáziálnak, róluk beszélgetnek egymás között és ezeknek a beszélgetéseknek a lényege többnyire a szex felvázolásában merül ki. Tény, hogy ha egy nő hallaná, hogy férfi ismerősei miket mondanak róla, bepiálva, vörös lenne a feje, de vendéglátósként pontosan tudom, hogy a nők ugyanígy kibeszélik a palikat, szóval, egál.

Másrészt, a srácok tényleg jó arcok és habár a finger-inger nem veszi ki jól magát, azért ha egy nőt szexuálisan elképzelnek bármilyen státuszban, az valójában egy nem túl érett, de ugyanakkor egy erősen pozitív visszajelzés, még akkor is, ha korábban utaltam rá, hogy a "Férfi abba szeret bele, amit lát." azaz megszokik, így lehet, hogy ha a kolleginám nem az, aki, hanem egy másik lány, szintén megkapta volna az ujjazás lehetőségét, angolul, nem neki célozva.

Kolléganőm kérdezte is, hogy ezek után, most hogyan viszonyuljon a fiúkhoz, mert neki roppant sértő volt az eset és lelkileg is megterhelő, hiszen tőlük nem számított ilyesmire.
Nem tudom, kinek milyen a vérmérséklete - Volt egy vendég, aki azonnal szájakat vert volna be, meg pofonokat osztott volna, de ebben én nem hiszek.
- Szerintem légy nagyvonalú és ezt az esetet felejtsd el. Csíped őket, ők is téged, most meg kicsit meglódult a fantáziájuk. Ha mindenkivel összevesznél, akik megdugnának, vagy minimum finger-inger, akkor lassan nem lenne férfi vendég, akire rá bírnál nézni.
Láttam, hogy ezen elgondolkodik és megnyugszik.

Meséltem neki azt is, hogy miután felhúzta magát az asztalnál elhangzott szexuális utalásokon és leviharzott a konyhába a szakácsnak segíteni, a srácok távoztukban még megkérdezték, hogy megsértették-e - azért érezték, hogy ludasok - és, hogy tényleg beszéli-e az angolt?
- Beszéli és a finger-her-inger eléggé érthető volt számára.
Mosolyogtam, mert az arcukban megfagyott a vér. Én, mint kibic, könnyen röhögtem magamban. És akkor még nem is mondtam, hogy a lánynak angol nyelvvizsgája volt. Meg német. És japánul is tanult kicsit.
Szóval, ha legközelebb 運指 hangzik el az asztalnál, akkor is lesz balhé.

Pár nappal később bejött az egyik fiú és kissé idegesen bocsánatot kért a viselkedésük miatt.
A kolleginám megnyugtatta, hogy kezdhetnek tiszta lappal.
Most szent a béke, mert valójában, csak olyasmi történt, ami a világ összes vendéglátós helyén elő szokott fordulni.
Ez ellen a nők nem tudnak tenni: A férfiaknak tetszenek. Ez ellen pedig a férfiak sem tudnak tenni.
A tetszést meg ki szokták nyilvánítani. Néha nem a legmegfelelőbb módon.

Mert, ha egy férfi elé egy nő sört tesz az asztalra, azzal kicsit olyan, mintha odavarázsolná az otthon melegét. A férfi pedig hajlamos megkedvelni azt a nőt, aki képletesen és a szó szorosabb értelmében "elé teszi a sört".

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése