2019. szeptember 2., hétfő

+18: Pornórium

https://people.desktopnexus.com/wallpaper/1527097/


Pornórium (A történet erősen szexuális tartalmú!!!)

Az okosóra ébresztette. Levelet kapott. Egészen biztosan alkalmi munka. Rá is fért, mert a szórólapozás és ékszerkészítés nem hozott eleget.

Megnyitotta hát a hirdetést, bár, nem bízott benne, hogy tényleg érdekelni fogja. Azután mégis végigolvasta. Kétszer. Nem hitt a szemének. Úgy vélte, talán ez most tényleg érdekes lehet.
Felöltözött, megreggelizett és ment a dolgára, ami ma pontosan hat óra termékelhelyezés volt, barbár módra, manuálisan, postaládákba. Nem értette, miért van még erre szükség. Hosszú évek alatt átalakult a világ. Már nem vágtak ki fákat, hogy kiadjanak egy könyvet. A szórólapok mind többször feldolgozott papírra lettek nyomtatva. Némelyik olyan speciális anyagból készült, hogy mire lejárt a benne hirdetett akció, komposztálódott, felbomlott.

Nem lett volna szükség ezekre a szórólapokra. E-mail a fiókokba. Célzott reklám a csuklón viselt okosórákba. De csinálta, mert valamennyit fizetett. Mikor kilépett a lakásból, látta, hogy a szomszédja éppen a feleségétől búcsúzik a lakás ajtajában. A férfi két ujja a nő hüvelyében mozgott. Kéjesen nyögdécselt az asszonyka.
Kate mosolyogva nézte őket, amíg a lift megérkezett. Jólesően végigsimított a combjain.
Az épület halljában a biztonsági őr éppen egy lakóval kefélt misszionárius pózban, egyenesen a recepciós pulton. Azért annyira nem mélyedtek el benne, hogy ne tudtak volna visszaköszönni, mikor kiment mellettük az utcára és üdvözölte őket.

A ház falának dőlve egy járőrt épp szájjal elégített ki egy feltehetően üzletasszony. Nem látta, hogy intézkedés folyna, így biztos volt benne, hogy csak spontán örömszerzési akció.

- Taxi! – kiáltott Kate a forgalomba. – három kocsi is lassított, de ő az elsőbe szállt, anélkül, hogy megnézte volna a sofőrt.
- Hova vihetem?
- A Venus negyedbe. Clitoris 6.
- Készpénz, orális vagy behatolásos aktussal fizet?
- Jelenleg készpénz vagy bankkártya, ha megoldható. Sajnos sietek.
- Rendben! Féláron tudom vinni, ha közben kiveri a farkam.
Kate finoman benyúlt a sliccen és kiemelte a répát. Három perc alatt elérte a célját a kocsiban és nyolc perc alatt a kocsival.
- Köszönöm a fuvart!
- Én köszönöm! Itt a névjegyem, ha esetleg gondolná... Máskor is szívesen elviszem. Finom a keze...
Kate elvette és átfutotta: Pedro, a taxisofőr. Pedro Belehúz?
- Igen. Régi Mexikói név.
- Értem. Még egyszer köszönöm, Pedro!
- Viszlát!

Az irodában már nagyon várták. A főnöke ölében a titkárnőjével fogadta. A nő finoman, hogy ne zavarja a beszélgetést, le-fel mozgott a férfi ölében. Közben Kate megkapta az összekötözött csomagot. Igyekezett szemkontaktust is kezdeményezni a főnökével, ám újra és újra belemozgott a titkárnő lángvörös sörénye. Kate végül feladta és az asztalon lévő becsomagolt papír alapú stóchoz nyúlt.

- Ez négyszáz lap. A Farba téren tedd ki a házakba. – mondta a férfi és beletúrt a titkárnő dús hajába. – Ha gyorsan végzel, tudok még egy pakkot adni.
- Nem, köszönöm. Ezt szétviszem, de utána jelenésem van. Megnézek egy részmunkaidős ajánlatot.
- El akarsz hagyni minket? Bobby a másolóból ennyire rossz hatással volt rád?
- Tény, hogy Bobby teljesítménye alatta marad a hírnevének, ám szó sincs arról, hogy lelépnék. Csupán több lábon kell állnom. Fred, köszi azért. Holnap látjuk egymást.

Kate miután kitette a megfelelő helyekre a lapokat, az okosóra instrukciói szerint elment az alkalmi munkát megnézni. Mikor odaért, már közel százan álltak sorban az utcán. Statiszta szerepről volt szó egy pornó filmben. Annak megint reneszánsza volt. Minden évben, csak a műfaj változott.

Kate beállt a sor végére és együtt sóhajtozott a többi nővel. A legtöbbjük szőke volt és hosszú hajú. Pont, mint Kate. Akár egy száz tagú család. Fél órát várhatott, amikor kijött egy kiskosztümös nő, akinek mindkét melle szabadon buggyant ki a blúzból.

- Örülünk, hogy ennyien eljöttek! Azt azonban tudniuk kell, hogy ez nem nagy szerep és teljesen szexmentes!
A tömeg nagyobb része felmorajlott. Méltatlankodó hangok szakadtak fel mindenhonnan.
- Ez komoly?
- Ne vicceljenek, hat órája várok már!
- Ezt miért nem írták a hirdetésükben?
- Milyen pornó az, amiben nem kell szexelni?
A statisztaszervező megszokhatta már ezt, mert a hangját sem emelte fel a folytatáshoz: - Akinek ez bármilyen vallási vagy lelki problémát jelent, nyugodtan elmehet még most. Tudtuk, hogy erre a szerepre kevesen lesznek alkalmasak.
A tömeg pedig engedelmeskedve az ultimátumnak, nagyjából szétszéledt.
Talán ha tucatnyian maradtak. Egyikük, aki végig a bugyijában turkált, most kérdezett.
- Felárat fizetnek ezért szerepért?
- Nem, csak a szokásos szexmentes tiszteletdíjat.
- Akkor csinálja maga! – és még hatan távoztak.
Kate körbenézett a lehetséges konkurenciára.
- Aki itt maradt, kérem kövessen.

Megindultak az épületbe, aminek a belseje egy hatalmas hangárnak tűnt, amiben egy komplett kisvárosi utcát húztak fel. Kate ötvenes évekre tippelt volna. A szakemberek és sok csinos nő a díszlet körül intézték a dolgaikat, viszont sokan szeretkeztek, kettes, hármas csoportokban. A rendező hátulról döfködött egy vékonyka asszisztenst. A lány két kézzel kapaszkodott az asztalba, amin hasalt. – Néha hátranézett a férfi arcába, aki a derekát fogta.

A statisztaszervező odakísérte, majd a mutatóujjával csendre intette őket. Halkan formálta a szavakat: - Csendet! A rendező úrnak koncentrálnia kell!
Mikor a direktor végzett, szemrevételezte lányokat. Négyüket azonnal elküldte, hogy mást keres. Kate őszintén meglepődött, mivel ők hatan akár testvérek is lehettek volna. Hat szőke bombázó. Vékony derék, nagy mellek, hullámos hajkorona.
- Nos, az álmom egy művészi dráma, durva mondanivalóval. Nem főszereplőt keresünk, hisz ez csak egy mellékszerep, de szöveges. Látjátok, ez egy western film – Kate-nek feltűnt, hogy ez lehet a műfaj, az épületek külsejéből – és a szerep, amire versenyben vagytok, egy prostituált, aki a szalonban dolgozik és megfogadta, hogy nem szexel senkivel, mert érzelmei vannak. Eddig követhető?
Mindketten bólintottak.

- Három jelenetet veszünk fel mindkettőtökkel. Bízom benne, hogy van bennetek némi tehetség és nem kell tovább keresnünk.
A másik lány kérdezett: - Hogyhogy nem profi színészt alkalmaznak erre a szöveges szerepre?
- Ismeretlen arcot keresünk. Lássuk be, a szakmánkban nem túl jó ajánlólevél egy szexmentes szereppel bemutatkozni.
- A három jelenet egyikében sem lesz szex?
- Nem. Ez a szerep borzasztóan provokatív!

A lány homlokán lüktetett egy ér. Kate ahogyan nézte, elképzelte, hogy megcsókolja és az ajkain érzi a lüktetését. Amíg ő elmerengett, addig a lány döntött: - Ne haragudjon, de ezzel a feltétellel nem merem vállalni. Lehet, hogy senki nem dolgozna velem utána. – ezzel távozott, miközben a stábból többen utána néztek. Végül egy világosító csak utána futott. A hangár kapujában utolérte és megérintette a könyökét. Kate látta, hogy valamit beszélnek, azonban nem értett belőle egy szót sem. Végül a lány elnevette magát és a férfiba karolt. Kate tudta, mi következik. Azok dugni fognak, ő pedig munkát kap.

A rendező letörten fordult felé: - Dolgoztál valaha filmen?
- Soha. A pénz miatt vállalom. Amit említettek, az több hónapra kihúzna a szarból.
- Rendben. Látnunk kell majd jelmezben és a szöveget is megkapod, előtte azonban ott abban a kis helyiségben – mutatta az irányt – előzetesen mutatnod kell valamit, hogy képes vagy játszani. Kamera lesz bent és néhány ember, akik majd felkészítenek a szerepre. Figyelj rájuk oda. Nem lesz sétagalopp.
A rendező nem hazudott. A három aktussal nem is volt gond amit a stáb kezdeményezett, ám a jelmezes próba és a szöveg bemagolása már megterhelte kissé. Végül összeszorította a fogát és kész volt a szerepre.

Két nap alatt felvették a jeleneteit. A filmet fél év múlva mutatták be. A kritikák az egekbe magasztalták a filmet és egy szűk csoport neki is vetett némi koncot, holmi pozitív cikkezésben. Kate nem tudta, boldog legyen vagy ne. Hiába hoztak ki belőle mindent, nem keresték utána szerepekkel. Ez fájt neki a legjobban. Mire a film siker lett ő pont felélte a pénzt, amit keresett vele és nem érezte, hogy esélye lenne legközelebb hasonló munkára. Neki kellett volna eljönnie a forgatásról, nem a másik szőkének.

Egy csajos este után – a barátnői zöme a filmbemutató után nem kereste a társaságát – egyedül téblábol haza. A taxis félreállt vele, hogy az autóban ülve rendezhesse a számlát. A férfi kétszer élvezett el, míg ő egyszer sem. Végül szinte kiesett a kocsiból. Ott hányt a sikátor sarkában, két hulladékkonténer között, miközben a taxis lassan kigördült a sikátorból.

Kate túl későn hallotta meg a reszelős hangot, hogy idejében megfordulhasson: - Aha, hát te vagy az a filmes ribanc!

Nem tudta, mivel üthették meg a fejét. Csak annyit érzett, mielőtt összedőlt, akár egy zsák, hogy nagyon kemény és nagyon fáj...

Másnap reggel találtak rá a testére. Néhány újsággal is letakarta a gyilkosa, mielőtt tökéletesen elrendezgette rajta a ruháját, hogy minél kevesebb látszódjon a csupasz testéből.
A sikátor előtt négy őrmester biztosította, hogy az utca tömege ne tudjon benyomakodva bámészkodni a tetthelyen. Két nyomozó és egy orvosszakértő vizsgálta a lány testét. Ahogy ott feküdt, lehunyt szemmel, összekulcsolt kezekkel, a viszonylag tiszta ruhájában, gyönyörűnek tetszett.
Az orvosszakértő miután végzett a helyszíni vizsgálattal, felállt, hogy az észrevételeit közölje a két nyomozóval, akik telefonon beszéltek a főkapitánnyal és a nyom-szakértőkkel, hogy siessenek képeket csinálni, mert hamarosan esni fog.

- Hát, nyomozó urak, nem lesz egyszerű ezt az ügyet felgöngyölíteni.
- ?
- A Holttestet semmilyen szexuális hatás nem érte!
- Doki, azt mondod, hogy ez az aberrált állat még csak hozzá sem ért?
- Igen. Vettem hüvelyváladékot, nyálmintát, körbenéztem a körmeit, száját, haját, a testhajlatait, combtövét, de egyetlen nyom sem utal arra, hogy erőszakot követtek volna el rajta.

A két nyomozó komor arccal nézett össze. Fejük felett megdördült az ég. Az idősebb törte meg a sikátor csendjét: - Úgy érzem, egy ritka ronda ügyet sikerült kifognunk!


A másik helyeselt: - Eszméletlen, hogy mivé lett ez a világ!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése