2018. január 1., hétfő

Blog: Behálózó szexpartner kereső

Aki ismer, tudja, hogy ha van partnerkapcsolatom, ha nincs, figyelemmel kísérek néhány partnerkereső oldalt, mert jól esik vizsgálgatni ezen oldalak hamis rákfenéit, amelyek csupán a zsebünkben kotorásznak és lehúzni kívánnak minket. A röhej, hogy az összes úgy van kitalálva, hogy érdemileg ne sikerüljön ismerkedni, csupán csak akkor, ha fizettél érte, legalább egy minimális kreditet.
Néha, egyes hirdetők elég szemfülesek, hogy megadjanak annyi információt magukról, amivel elérhetőek alternatív útvonalon is - pl. facebook oldal - ám nem ez a jellemző.
Sőt, néha bizony kiderül az is, hogy aki elvileg feltette magát a világhálóra, hogy végre bepasizzon, elárulja, hogy nem is regisztrált sehol sem.

Sikerült megint találnom egy ilyen oldalt, akik egyenesen a levelesládámba lőtték magukat, úgy, hogy én nem is emlékszem, hogy egyáltalán hallottam volna róluk.

Kaptam is egy levelet:

A nevemet nem bírták leírni helyesen.

Gabiból a fotók alapján kettő is van.

Az egyik fotóból kettő is van.

LocalGirls.

Ezeken az oldalakon annyi a külföldi nő - amennyit az utcán nem látok... - hogy néha már azt feltételezem, hogy direkt kis országunkba jönnek megdugatni magukat ezek a külföldi lányok.
És persze nem azokon az oldalakon keresnek szexpartnert, amelyiket a világháló azonnal kidobná, ha tényleg eszükbe jutna itt tartózkodásuk alatt a magyar kolbász előnyeit megismerni - pl. lovebox - vagy nem az olyan ismert és azonnal elérhető alkalmazásokat töltik le, mint a tinder.
Dehogy!
El kell hinnem, hogy egy számunkra tök ismeretlen oldalon keresik a kalandot.
De  az legalább eljut hozzánk, email útján.

Csak tudnám, most melyik a Gabi???

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése