2018. január 14., vasárnap

Blog: A Pécsi öregek otthona féle fotó balhé


Az ember egy olyan állatfaj, amelyik sokkal összetettebb "poénokkal" szórakoztatja el magát, mint mondjuk egy kutya, amelyik mondjuk a saját farkát kergeti.
Az egyik ilyen, hogy vicces, szexuális töltésű fényképeket készítenek magukról, lehetőlég szokatlan környezetben.

2017 első hónapjában felpezsdült a magyar facebook, amikor néhány illetlen fénykép kezdett keringeni a közösségen belül, amelyen két ápoló - egy szöszi cica és egy fekete sármőr - egy idős néni ágya mellett imitál szexet.
Nem tudom, hogy a két komikus mire számított, hogy mi történik, ha kikerül a netre akciójuk, azt sem sejtem, miért találták poénosnak, ha szinte magatehetetlen idős emberek mellett teszik azt, amit, de, hogy a jó-ízlésnek a csírája sincs bennük, az legalább annyira biztos, mint ahogy azokban a kommentekben sem volt, amiket kaptak közvetett módon, mások bejegyzései alatt.

Az eset, mint hamar kiderült, a Pécsi Malomvölgyi szeretet otthonban történt. (Szemfüles olvasók felismerték az ápoló fiú ruháján az emblémát.) A helyi vezetőség rövid úton számon kérő leveleket kapott és állítólag olyan szinten sértette őket is a kiszivárgott fiaskó, hogy rövid úton menesztették a két ápolót,sőt, azt a társukat is, aki a felvételeket készítette.

Később, többen jelezték, hogy a kikerült fotókat innen-onnan leszedették emberek - nem derült ki, hogy esetleg pont a két humorista volt az - és erre a facebook közösség vérszemet kapott és komoly nyomozásba és lejárató kampányba kezdett, pl. a fotókon szereplő, mellesleg anyuka, Kóródi Andrea Timea - ő írta így a nevét a facebook oldalán, - ami, amikor a cikket írom (2018.01.15. 00:15) még elérhető volt, de nem biztos, hogy a népharag után ez így is marad. Nos, talán más közegben a két fénykép tényleg viccesnek minősíthető, az aktuális helyszín azonban inkább abszurd, vagy morbid, hogy két fiatal ember ilyesmiket csináljanak ott unalmukban. Most is az volt a probléma, hogy jó dolgukban megörökítették a baromságaikat, ahelyett, hogy megtartották volna maguknak, az elszálló pillanatot.

Ehelyett sikeresen kirúgatták magukat és egy komoly komment-cunamit zúdítottak magukra, amelyikben mellettük nem nagyon szólalt fel senki.
Az ügy folytatása feltehetően - ahogy ilyenkor lenni szokott - töredelmes és könnyes elnézést kéréssel fog zárulni, ahogyan már megszokhattuk. Mert a média be fog kopogni a megfelelő ajtókon, hatalmas mikrofonokkal, kamerákkal és meg fogj kérdezni, hogy a kedves Kóródi hölgy és bájos kollégája, vajon miért nem az apja faszával szórakozik... csak talán kedvesebb szavakkal.


Minden fényképet a facebook oldalakról töltöttem le, nyilvános forrásokból!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése