2016. november 7., hétfő

Blog: Szupermarket ajándékvadászat

Ezt a véleményemet akkor fogalmaztam meg, mikor végül az egyik bevásárlóközpont által favorizált reklám hadjáratban hirdetett ajándék terméket sikerült maradéktalanul összegyűjtenem. Ez volt az elefántcsont anyagot imitáló dominókból álló készlet, amelyen a Hupikék Törpikék figurái sorakoztak és ha jól emlékszem, a második mozifilm filmszínházba kerülésével egy időben kezdték a vásárlóknak ajándékozni pár ezer forint feletti vásárlás esetén.
A történet második felében pedig haragomnak adtam hangot, hogy a Spar üzletlánc milyen gagyi módon csinálja ugyanezt a Garfield tematikájú matricás albumaikkal, mert hiába igyekeztem két esetben is eleget vásárolva összegyűjteni a könyvbe ragasztható matricákat - még matricacsomagot is vettem, helló!!! - egyszerűen lehetetlen küldetés volt maradéktalanul megszerezni a kellő képmennyiséget. 

Kedves Tecsó! 
Köszönöm nektek, hogy viszonylag gyorsan sikerült összegyűjtenem a Törpikék dominókat. Ebben segített sok kedves munkatársatok is, akik egy-egy vásárlásnál pár darabbal többet adtak, mint járt volna, hiszen tudják, hogy az elégedett vásárló többet költ és máskor is jön.
Ezzel együtt írnék az Interspar üzleteknek, hogy kapjátok be a brémet, amiért a rohadt Garfield-os matricás akciótok olyan rövid ideig tart, hogy még a legtöbb költéssel is a fél könyvet tudtam kitapétázni a szaros matricákkal. Legalább lenne mód később megvenni a hiányzó darabokat, de dolgozóitok nagyon vigyáznak, hogy véletlenül se adjanak több csomaggal, sőt, volt eset, amikor jelezni kellett, hogy adjanak, mert jár.
Ezzel kapcsolatban annyit, hogy két Garfield könyvet próbáltam bematricázni és egyiket sem sikerült. Nincs kedvem a neten vadászni a hiányzó matricákra, horror árért. Soha többet nem veszek tőletek matricagyűjtő könyvet. Rohadjon rátok!
Köszönettel: Egy vevő.
Ja, és az Erzsébeti Interspar húspultjánál esténként elviselhetetlen a bűz. A szag végig dzseszapol a felvágott, sertés-marha és félig a csirke pulton. Hányás...
Lehet, hogy ott van a Garfield elásva???


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése