2018. december 17., hétfő

Blog: A vén bárány is megrágja a répát

Mióta vendéglátásban dolgoztam, rengeteget beszélgettem nőkkel, mind, mikor vendégek, mind, amikor kollégák voltak. Sokszor témába került a szexualitás, és az is, hogy a férfiak mennyire vonzódnak a friss pipihúshoz. Ezzel nagyjából egyet is értek, bár, van közöttünk olyan is, aki koránál kifejezetten idősebb partnerrel szeret hancúrozni. (Én magam bármelyik korosztállyal elvagyok...) Szóval, felesleges általánosítani, nem is lehet, de ha sokszor hallottad ezt, meglepődsz, mikor kiderül, hogy a jellemvonás, amelyet a férfiakra sütnek rá előszeretettel, sőt, még mondást is rendeltek mellé - vén kecske is megnyalja a sót - nem feltétlenül csak a férfiakra igaz, sőt.
Nem titok, hogy rengeteg társkereső app.-ot használok témakeresés okán. Pusztán, mert mindig érdekeltek az Internetes partnerkeresési szokások és minden, ami ezzel jár.
Szívesen nézem az adatlapok fotóit, olvasom azok tartalmát, mert ahány ember, annyi féle reakció, annyi féle keresési beidegződés.
Mostanában figyeltem fel rá - biztos mert ahogy öregszem, kezdek kicsúszni belőle - hogy bizony a nőket sem kell félteni, ha arról van szó, fiatalabb legyen a hancúrtárs.
Mindjárt linkelek is tíz adatlapot, amelyen egyetlen látnivaló, hogy a hirdetők a koruknál jóval fiatalabb partnert keresnek és alig mennek korban maguk fölé. Ennek lehet pszichológiai, társadalmi, szociológiai oka, vagy pusztán ezek a nők kifejezetten szeretik a szép férfitesteket és bizony, pontosan tudják, hogy a férfiak legtöbbje a csúcson a 20-as, 30-as éveiben van.
Valójában nem pálcát kívánok törni a hölgyek felett, de amennyire a nők elítélik a férfiak fiatalabb nők iránti vonzódását, úgy én is rácsodálkozom, hogy a nőket sem kell félteni hasonló helyzetben.
Nem tudom, hogy ez a fiatalabbak közötti kutatás nem kapcsolható össze azzal a női lélekbe beépült fóbiával, hogy bizony a nő is öregszik - sokan mennyire kényesek a korukra - ám úgy gondolom, köze van hozzá.


Azért a kiragadott esetekből jól látszik, hogy bizony a középkorú, vagy abba hajló nőkről beszélünk. Fiatalabb lányok többnyire saját korosztályon belül mozognak: kivétel, ha valamilyen függőségi viszonyról beszélünk, mert ott lehet idősebb a férfi, ha megfelelően támogatja a hölgyet...

Természetesen képmutatás lenne azt állítanom, hogy nem volt rá példa, hogy én is a korosztályomon kívül kerestem megfelelő társat. Be kell vallanom, hogy az ágyban nagyon keveset számít a kor, ha mindkét fél éretten viszonyul a másikhoz és a testiséghez.


Ugyanakkor nem véletlenül léteznek különböző komplexusok a pszichoanalízisben és nem is minden esetben egészséges a nagy korkülönbség két ember között.

Valójában, kedves férfiak, annyit kívántam mondani nektek ezzel az apró írással, hogyha legközelebb egy nő a közeletekben arról sápítozik, hogy mi, férfiak, mindig a fiatalabb szoknya után fordulunk meg, bátran nevessétek ki őket. Mert egy bizonyos kor után, ez az igény, megtalálható a nőkben is.

Persze nem mindenkiben...























2 megjegyzés:

  1. Arra még nem gondoltál, hogy ezek az emberek évek óta fenn vannak ezeken a társkeresőkön és egyszerűen nem állították át a keresési paramétereiket?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez nem rossz, de friss adatlapokról beszélek jelen esetben. Mondjuk külön megér egy történetet az is, aki 10-15 éve fent van és nem találja az "igazit". :)

      Törlés